کنعانی قطعنامه غیر اجماعی آمریکا در حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل را محکوم کرد

پنج‌شنبه 24 آذر 1401
07:42
کنعانی قطعنامه غیر اجماعی آمریکا در حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل را محکوم کرد سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت که محروم کردن عضو قانونی کمیسیون مقام زن، بدعتی سیاسی و اعتبار زدایی از این تشکل بین‌المللی است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزرات خارجه جمهوری اسلامی ایران تصویب قطعنامه غیراجماعی آمریکا در نشست شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل را سیاسی، فاقد وجاهت قانونی، برخلاف منشور و ایجاد کننده رویه‌ای نادرست در این نهاد بین‌المللی خواند و شدیدا محکوم کرد.

کنعانی در بیانیه‌ای گفت: «این اقدام مغرضانه تلاشی برای تحمیل خواسته‌های سیاسی یکجانبه و نادیده گرفتن رویه انتخابات در نهادهای بین‌المللی است. محروم کردن یک عضو قانونی کمیسیون مقام زن، بدعت سیاسی، اعتبار زدایی از این تشکل بین‌المللی و ایجاد کننده رویه‌ای یکجانبه برای سوء استفاده‌های آتی از نهادهای بین‌المللی است».

وی در ادامه توضیح داد: «مضحک اینکه رژیم جعلی‌ اسرائیل با سوابق سیاه جنایات سازمان یافته علیه ملت فلسطین، با حمایت آمریکا و اذنابش عضو کمیسیون مقام زن به شمار می‌رود. آمریکا نمی‌تواند با سیاه نمایی علیه نظام جمهوری اسلامی، بر نقض گسترده حقوق عامه ملت و خاصه زنان ایران از طریق تحمیل تحریمهای یکجانبه در چند دهه متمادی سرپوش گذارد».

سخنگوی وزارت خارجه همچنین افزود: «اقدام آمریکا از نگاه ملت ایران و در محکمه قضاوت وجدان‌های بیدار و دولتهای مستقل جهان محکوم و غیرقابل قبول است».

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم