رئیس جمهور منتخب برزیل روابط با ونزوئلا را احیا می‌کند

پنج‌شنبه 24 آذر 1401
08:26
رئیس جمهور منتخب برزیل روابط با ونزوئلا را احیا می‌کند دولت جدید برزیل قصد دارد روابط دیپلماتیک این کشور با ونزوئلا را که در زمان دولت قبلی قطع شده بود، دوباره احیا کند.

العالم _ برزیل

دولت «لولا داسیلوا» رئیس جمهور منتخب برزیل قصد دارد در روز اول شروع به کار خود در این کشور، روابط دیپلماتیک با ونزوئلا را احیا کند.

«مائور وی‌یِرا» گزینه داسیلوا برای تصدی وزارت خارجه دولتش شامگاه چهارشنبه گفت که به محض برگزاری مراسم تحلیف در تاریخ یکم ژانویه ۲۰۲۳، دستور برقراری روابط با ونزوئلا را که در زمان دولت قبلی قطع شده بود، صادر می‌کند.

وی‌یرا توضیح داد که اوایل ماه ژانویه نیز یک هیأت دیپلماتیک به کاراکاس اعزام می‌شود تا قبل از تعیین سفیر برزیل در ونزوئلا، مکانی برای استقرار سفارتخانه این کشور پیدا کند.

دولت غربگرای «ژائیر بولسونارو» رئیس جمهور پیشین برزیل در سال ۲۰۲۰ ضمن ممنوع کردن ورود اعضای دولت ونزوئلا به این کشور، روابط دیپلماتیک با کاراکاس را قطع کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید