گزارش فرانس۲۴ از تروریست‌های کُرد در نزدیکی مرزهای ایران

شنبه 26 آذر 1401
21:20
گزارش فرانس۲۴ از تروریست‌های کُرد در نزدیکی مرزهای ایران شبکه فرانس۲۴ به میان تروریست‌های کُرد حاضر در کوههای شمالی عراق در نزدیکی مرز ایران رفته و نوشته است این منطقه به پناهگاهی برای جذب افراد مسلح تبدیل شده است.

العالم - عراق

شبکه فرانس‌۲۴ روز جمعه (دیروز) گزارشی از تروریست‌های کُرد در شمال عراق منتشر کرد. گزارشی که نشان می‌دهد تروریست‌ها در حال آموزش نظامی و جذب افراد برای خرابکاری و اقدام مسلحانه علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.

در این گزارش آمده است که اقلیم کردستان عراق به پناهگاهی برای افرادی تبدیل شده است که از ایران فرار کرده یا تحت تعقیب هستند. همچنین اردوگاههایی برای آموزش این تروریست‌ها برای یادگیری چگونگی استفاده از سلاح و مواد منفجره دایر شده است.

فرانس۲۴ ادعا کرده است که در این اردوگاهها زنان نیز حضور دارند که بین ۱۸ تا ۲۵ سال سن دارند و می‌خواهند آموزش با سلاح را یاد گرفته و بتوانند علیه ایران فعالیت کنند.

فرانس‌۲۴ همچنین با دو به اصطلاح نیروی تازه‌وارد به نام‌های «سعدیه» ۱۸ ساله و نور ۲۵ ساله به گفت‌و‌گو نشسته است. این دو به دلیل اقدامات خرابکارانه در ایران تحت تعقیب بوده و به کردستان عراق فرار کرده‌اند.

این شبکه البته به اینکه گروهک‌های تروریست کُرد چگونه و با چه مکانیسمی می‌خواهند از افراد آموزش دیده بهره ببرند، اشاره‌ای نکرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود


طائب: دقت شناسایی و هدف‌گیری در حوزه دفاعی ایران افزایش پیدا کرده است


غریب آبادی: ایران جنگ‌طلب نیست، اما هر تجاوزی پاسخی قاطع دارد


سرتیپ جهانشاهی: نیروی زمینی ارتش از شمال غرب تا سواحل مکران مقتدرانه حضور دارد


معنای این همه بسیج و تجمع در منطقه خلیج فارس چیست؟


ایستادگی مقتدرانه رزمندگان ارتش در برابر دشمن، جلوه‌هایی از پیوند ایمان و اقتدار است


بقائی: حضور موثر در نشست‌ها، سیاست دستگاه دیپلماسی است/جزئیات سه برنامه دیپلماتیک ایران


پرچم ایران در دهکده بازی‌های پاراآسیایی ناگویا به اهتزاز درآمد


تبریک مقامات عالی‌رتبه کشور به افتخارآفرینان کشتی فرنگی در خاک آمریکا