استفاده از نیروهای ارتش برای کم کردن اثرات منفی اعتصابات در انگلیس

يکشنبه 27 آذر 1401
21:12
استفاده از نیروهای ارتش برای کم کردن اثرات منفی اعتصابات در انگلیس دولت انگلیس برای جبران کمبود متصدیان آمبولانس سعی دارد از نیروهای ارتشی استفاده کند.

العالم - اروپا

به نقل از ای بی سی، دولت انگلیس روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد برای کمبود نیروهای درمانی و رانندگان آمبولانس از نظامیان ارتشی استفاده کند. قرار است برای جبران خسارت ناشی از اعتصاب کارگران سلامت از ۱۲۰۰ نظامی ارتشی استفاده شود.

در روزها و هفته‌های گذشته متصدیان و رانندگان آمبولانس در اعتراض به وضعیت حقوق و معیشت خود دست به اعتصاب زده‌اند.

اتحادیه رانندگان آمبولانس اعلام کردند که روز چهارشنبه دوباره به جمع اعتصاب گسترده پرستاران، کارکنان راه‌آهن و کارکنان پست ملحق خواهند شد.

اعتصاب سراسری کارگران و کارمندان انگلیسی در بخش‌های مختلف از ماه اکتبر شروع شده و طبق آمارها گفته شده که شدیدترین موج اعتراض مدنی اتحادیه‌های صنفی به وضعیت معیشت و قیمت‌های بالای مواد غذایی و انرژی در چند دهه گذشته بوده است.

نرخ تورم در انگلیس با افزایش بیش از ۱۱درصد در ماه اکتبر به بالاترین رقم خود در ۴۰ سال اخیر رسیده است. کارگران خواستار افزایش حقوق‌های خود برای تامین مواد غذایی و سوخت هستند.

دولت محافظه‌کار انگلیس اعتقاد دارد بالا بردن حقوق کارگران موجب افزایش دوباره تورم می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم