زلال قرآن (1772)؛

چرا چشم انسان باید شرایط روزه داری را رعایت کند؟

يکشنبه 27 آذر 1401
21:17
چرا چشم انسان باید شرایط روزه داری را رعایت کند؟

العالم ـ زلال قرآن

از آنجا که چشم با ارتباطی که بین انسان و دنیای خارج برقرار می کند، دروازه ورود اکثر اطلاعات خارج به ذهن آدمی است، با دیدن هر چیزی بطور طبیعی فکر او را بطرف مبادی روءیت شده سوق می دهد و با اشتغال فکر و ذهن انسان، دل او را به آنها مشغول کرده و بایجاد غفلت، او را از یاد و درک حقایق عالم و حقیقت الحقایق و خداوند سبحان منحرف و منصرف می نماید.
و انسان روزه دار که شرعاً موظف شده تا چشم خود را از حرام ها و مکروهات و هر چیزی که او را از یاد خدا غافل می نماید محافظت کند، با انجام درست این وظائف الهی، درحقیقت بر دروازه قلب خویش تابلو «ورود ممنوع» نصب کرده و مانع از ورود افکار باطله و وساوس شیطانی به آن می گردد، و بوسیله آن خود را از فتنه ها و تحریکات شیاطین و دل مشغولی به ماسوی الله محفوظ می دارد و با خالی نگهداشتن قلب خود از هر غیرخدائی، آن را برای توجه تام و تمام به خداوند سبحان آماده می کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند