سوء استفاده عربستان از علمای دینی برای تروریستی خواندن گروه های اسلامی

دوشنبه 28 آذر 1401
08:43
یک فعال اسلام‌گرا در الجزایر در ویدیویی، از نقش برخی حکام کشورهای عربی شورای همکاری خلیج‌فارس در سوء‌استفاده از علما برای گسترش سیاست‌شان و نشر اکاذیب پرده برداشت.

العالم- جهان اسلام

به گزارش العالم، حساب کاربری "نحو الحرية" این ویدیو را بازنشر کرده و نوشته است: "علی بلحاج" فعال اسلام‌گرا در الجزایر به برخی حکام شورای همکاری خلیج‌فارس و نقش آنها در سوء‌استفاده از علما برای ترویج سیاست‌شان و نشر اکاذیب پرده برداشت.

این فعال الجزایری در بخشی از این سخنانش به یکی از اظهارات مفتی ارشد سعودی علیه اخوان‌المسلمین در مصر اشاره می‌کند که او این گروه را "تروریست" می‌خواند.

عربستان سعودی به همراه برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پس از برکناری "محمد مرسی" رئیس‌جمهور اسبق مصر از قدرت، اخوان‌المسلمین را هدف قرار داده و در همین رابطه نام این جنبش را در فهرست گروه‌های تروریستی درج کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن