شورای امنیت سازمان ملل با صدور قطعنامه ای خواستار آزادی آنگ سان سوچی شد

پنج‌شنبه 1 دی 1401
10:51
شورای امنیت سازمان ملل با صدور قطعنامه ای خواستار آزادی آنگ سان سوچی شد قطعنامه شورای امنیت بر ضد حکومت نظامی میانمار با 12 رای موافق، 0 رای مخالف و سه رای ممتنع به تصویب رسید.

العالم - آسیا

به نقل از سی‌ان‌ان، شورای امنیت سازمان ملل متحد در اولین قطعنامه خود در مورد میانمار از زمان استقلال این کشور، از حکومت نظامی حاکم خواست تا همه زندانیان سیاسی، از جمله آنگ سان سوچی و وین ماینت، رئیس جمهور پیشین این کشور را آزاد کند.

قطعنامه 2669 شورای امنیت سازمان ملل در مورد میانمار «نگرانی عمیق خود را نسبت به وضعیت اضطراری مستمرِ تحمیل شده توسط ارتش» ابراز می کند و بر نیاز به حل و فصل چندین موضوع طولانی مدت تأکید دارد.

این اقدام تقریباً دو سال پس از آن صورت می‌گیرد که ارتش یک کودتای نظامی را به اجرا گذاشت، دولت منتخب دموکراتیک را سرنگون و رهبران غیرنظامی از جمله سوچی را دستگیر کرد.

آزادی ها در میانمار تحت حکومت نظامی به طور قابل توجهی کاهش یافته است. به گفته سازمان‌های غیردولتی، اعدام‌های دولتی به کشور بازگشته‌است، هزاران نفر به دلیل اعتراض به حکومت نظامی دستگیر شده‌اند، و تعداد حملات خشونت‌آمیز مستند ارتش به مناطق غیرنظامی، از جمله مدارس، افزایش یافته است. حکومت نظامی ادعا می کند که با آنچه "تروریست ها" می نامد مبارزه می کند و وعده بازگشت به صلح را می دهد.

این قطعنامه توسط انگلستان پیشنهاد شد و با 12 رای موافق، 0 رای مخالف و سه رای ممتنع - چین، هند و روسیه - به تصویب رسید.

0% ...

آخرین اخبار

حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز