آمریکا خواستار لغو ممنوعیت حضور زنان در دانشگاهها از سوی طالبان شد

جمعه 2 دی 1401
00:54

آمریکا خواستار لغو ممنوعیت حضور زنان در دانشگاهها از سوی طالبان شد آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خواستار لغو ممنوعیت حضور زنان و دختران در دانشگاهها از سوی دولت طالبان شد.


العالم-آمریکا
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران هشدار داد: اگر این تصمیم لغو نشود، طالبان با عواقبی مواجه خواهد شد.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که طالبان با ممنوعیت حضور زنان در دانشگاهها، آنها را به "آینده ای تاریک و بدون فرصت" محکوم می کند.

بلینکن که در کنفرانس خبری پایان سال میلادی صحبت می کرد، افزود که درصورتی که حکومت طالبان این ممنوعیت را لغو نکند، در تلاش های خود برای برای بهبود روابط با جهان شکست خواهد خورد.

وزارت تحصیلات عالی طالبان در نامه‌ای به همه دانشگاه‌های دولتی و خصوصی افغانستان تحصیل دختران را تا اطلاع ثانوی در دانشگاهها را تعلیق کرده است.

بر اساس گزارش ها، در این نامه نوشته شده است که تصمیم تعلیق تحصیل زنان براساس مصوبه کابینه‌ طالبان گرفته شده و ندامحمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی طالبان نیز آن را امضا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش