چرا خیابان های کشمیر آکنده از تصاویر رهبر انقلاب و سردار سلیمانی شد؟

شنبه 3 دی 1401
23:30
مردم شهر کشمیر در اعتراض به سوزاندن عکسی از سردار شهید قاسم سلیمانی در یکی از خانه ها توسط پلیس محلی به خیابان ها آمدند.

العالم ـ آسیا

کاربری در فضای مجازی ویدئویی از اعتراض کشمیری ها به آتش زدن تصویر سردار شهید قاسم سلیمانی در یکی از خانه ها منتشر کرد.

یادآور می شود که چند ماه پیش یکی از نیروهای پلیس محلی کشمیر پس از آنکه تصویر سردار شهید حاج قاسم سیلمانی را در یکی از خانه های کشمیر یافت، اقدام به سوزاندن آن کرد. به دنبال آن درگیری هایی میان نیروهای امنیتی و غیرنظامیان در خیابانهای کشمیر به وقوع پیوست.

اوضاع کشمیر آرام نشد تا آنکه یک مقام مسئول در مرکز پلیس کشمیر تصویر ایت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی و شهید سردار سلیمانی را در مقابل اهالی کشمیر بالا برد و همزمان اهالی شهر شعار "لبیک یا خامنه ای" سر دادند.

پس از آن نیروهای پلیس و مردم کشمیر اقدام به چسباندن تصاویر رهبر انقلاب و سردار سلیمانی بر دیوارهای کشمیر کردند و شهر به آلبومی از تصاویر آیت الله خامنه ای و سردار قاسم سلیمانی بدل شد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت