چرا خیابان های کشمیر آکنده از تصاویر رهبر انقلاب و سردار سلیمانی شد؟

شنبه 3 دی 1401
23:30
مردم شهر کشمیر در اعتراض به سوزاندن عکسی از سردار شهید قاسم سلیمانی در یکی از خانه ها توسط پلیس محلی به خیابان ها آمدند.

العالم ـ آسیا

کاربری در فضای مجازی ویدئویی از اعتراض کشمیری ها به آتش زدن تصویر سردار شهید قاسم سلیمانی در یکی از خانه ها منتشر کرد.

یادآور می شود که چند ماه پیش یکی از نیروهای پلیس محلی کشمیر پس از آنکه تصویر سردار شهید حاج قاسم سیلمانی را در یکی از خانه های کشمیر یافت، اقدام به سوزاندن آن کرد. به دنبال آن درگیری هایی میان نیروهای امنیتی و غیرنظامیان در خیابانهای کشمیر به وقوع پیوست.

اوضاع کشمیر آرام نشد تا آنکه یک مقام مسئول در مرکز پلیس کشمیر تصویر ایت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی و شهید سردار سلیمانی را در مقابل اهالی کشمیر بالا برد و همزمان اهالی شهر شعار "لبیک یا خامنه ای" سر دادند.

پس از آن نیروهای پلیس و مردم کشمیر اقدام به چسباندن تصاویر رهبر انقلاب و سردار سلیمانی بر دیوارهای کشمیر کردند و شهر به آلبومی از تصاویر آیت الله خامنه ای و سردار قاسم سلیمانی بدل شد.

0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت