انصارالله: در مرحله جدید مقابله نظامی حملات را به داخل خاک کشورهای متجاوز خواهیم برد

دوشنبه 5 دی 1401
08:17
انصارالله: در مرحله جدید مقابله نظامی حملات را به داخل خاک کشورهای متجاوز خواهیم برد عضو ارشد انصارالله یمن گفت: مرحله جدید مقابله نظامی با عربستان نسبت به گذشته کاملا مختلف خواهد بود، چرا که صنعا توان موشکی و هوایی خود را توسعه داده است.

العالم ـ یمن

محمد البخیتی یکشنبه شب در گفت وگویی خاطرنشان کرد: آنچه که ائتلاف متجاوز ارائه دادند، خواسته‌های صنعا را برآورده نمی کند و موضع کشورهای متجاوز در خصوص پرداخت حقوق کارمندان یمنی شفاف و روشن نیست.

وی کشورهای متجاوز به یمن را متهم کرد که تلاش می‌کنند، اختلافات داخلی در یمن را با طرح پرداخت بخشی از کارمندان برانگیزند.

البخیتی اظهار کرد: اگر به خواسته های عادلانه صنعا پاسخ داده و تأمین نشود، ما بدون پاسخ به محاصره یمن دست بسته عمل نخواهیم کرد.

این مقام انصارالله یمن گفت: یمن پس از پیشرفت توان نظامی نیروهای مسلح خود قادر خواهد بود که حمله را به داخل خاک کشورهای متجاوز هدایت کند.

به گزارش ایرنا، شورای وزیران دولت نجات ملی یمن مورد حمایت انصارالله یکشنبه شب اعلام کرد که خواسته‌های صنعاء مشروع و مبتنی بر حقوق مشروع ملت یمن است و باید محاصره بندر الحدیده و فرودگاه صنعا پایان یابد.

هیأت عمانی که برای میانجی گری میان انصارالله و ائتلاف متجاوز سعودی راهی یمن شده بود، بدون اعلام نتیجه از رایزنی ها یکشنبه شب، صنعاء را ترک کرد.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته