وعده ماکرون برای حمایت از اوکراین تا پیروزی در جنگ

يکشنبه 11 دی 1401
03:35
وعده ماکرون برای حمایت از اوکراین تا پیروزی در جنگ

رئیس جمهور فرانسه طی سخنرانی سال نو میلادی وعده داد که کشورش تا زمان پیروز شدن اوکراین در جنگ با روسیه، به حمایت از آن ادامه خواهد داد.

العالم - اروپا

علی‌رغم هشدارهای مکرر روسیه به کشورهای غربی درباره ارسال تسلیحات به اوکراین و طولانی‌کردن جنگ و درد و رنج مردم این کشور، پاریس اما هنوز بر حمایت نظامی از کی‌یف تاکید کرد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه شنبه طی سخنرانی سال نو میلادی وعده داد که کشورش تا زمان پیروز شدن اوکراین در جنگ با روسیه، به حمایت از آن ادامه خواهد داد.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، ماکرون در این سخنرانی گفت: «در سال‌های پیش رو، ما همیشه در کنار شما خواهیم بود. ما تا پیروزی به شما کمک خواهیم کرد. ما با هم جهانی عادلانه و پایدار خواهیم ساخت. روی فرانسه و اروپا حساب کنید».

در اوایل هفته جاری نیز «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه طی سفری به کی‌یف، با «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور و «الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین دیدار و گفتگو کرد.

طبق این گزارش، لکورنو به مقامات اوکراینی قول داد که فرانسه به ارائه کمک نظامی به کی‌یف، از جمله ارسال توپخانه‌های هوویتز «سزار» و ارائه احتمالی سامانه‌های پدافند فرانسوی-ایتالیایی «مامبا» ادامه خواهد داد.

پیش از این نیز «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو با ادعای اینکه حملات اخیر اوکراین به خاک روسیه قانونی است، گفت راهکار صلح در صورتی می‌تواند وجود داشته باشد که حاکمیت اوکراین را تضمین کند.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال کاربران خارجی از دستور جدید رهبر ایران


سپاه شناسایی اهداف تازه در جغرافیای جدید را آغاز کرد


اخلاقی: توان رزم نیرو‌های مسلح را برای پاسخ بدون محدودیت جغرافیایی ارتقا می‌دهیم


تشدید حملات هوایی ائتلاف در یمن و افزایش شمار قربانیان + فیلم


ژنرال صهیونیست: نتایج انتخابات، گواهی مرگ اسرائیل است


وزیر امور خارجه روز ملی الجزایر را تبریک گفت


ایران در لحظه صفر چه امکان‌هایی دارد؟


هرتزوگ رایزنی‌های تشکیل کابینه را آغاز می‌کند


شهادت بیش از ۸۰۰ معلم در نوار غزه؛ جنایت صهیونیست‌ها علیه نسل‌های آینده فلسطین


دیپلماسی فعال رسانه‌ای ایران در مجمع عمومی اتحادیه ABU