در سومین سالگرد شهادت شهدای پیروزی بر تروریسم

السودانی: حمله به سرداران پیروزی در همه عرف‌ها و قوانین بین‌المللی محکوم است

سه شنبه 13 دی 1401
10:04
السودانی: حمله به سرداران پیروزی در همه عرف‌ها و قوانین بین‌المللی محکوم است نخست وزیر عراق تاکید کرد، یادآوری فرماندهان پیروزی و دلاوری‌های آنها واجب است.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق به مناسبت سومین سالگرد شهدای پیروزی بر تروریسم توییت کرد، یادآوری سران پیروزی و دلاوری‌های آنها در مقابله با مجهزترین گروه تروریستی و افراطی تاریخ معاصر ما واجب است.

السودانی در ادامه نیز تاکید کرد: هدف قرار دادن آنها در تمامی ارزش‌ها و قوانین بین‌المللی اقدامی محکوم بود.

نخست وزیر عراق افزود: بر این اساس دولت ما در سیاست‌های خود برای تقویت حاکمیت و تحقق عراقی مستقل که بتواند از مردمش حفاظت کند، تلاش می‌کند.

نخست‌ وزیر عراق با محکوم دانستن ترور فرماندهان پیروزی بر داعش، تأکید کرد که دولت عراق برای تقویت حاکمیت ارضی و استقلال سیاسی عراق تلاش می‌کند.

وی افزود که حمله به آنان در همه عرف‌ها و قوانین بین‌المللی محکوم است و برای همین «دولت ما برای تحکیم حاکمیت ارضی و تلاش برای استقلال سیاسی عراق و توانایی این کشور در حفاظت از فرزندان این آب و خاک تلاش می‌کند».

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»