استفاده «مقتدی الصدر» از نام مجعول برای خلیج فارس

جمعه 16 دی 1401
16:31
استفاده «مقتدی الصدر» از نام مجعول برای خلیج فارس
استفاده «مقتدی الصدر»، رهبر جریان صدر عراق در پیامی توئیتری از نام مجعول «خلیج عربی» باعث واکنش‌هایی در فضای مجازی و رسانه‌های این کشور شد.

العالم - عراق

در آستانه آغاز بیست‌وپنجمین دور رقابت‌های فوتبال منطقه‌ای به میزبانی عراق و بین کشورهای عربی، انتشار توئیتی توسط «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر که پیش‌تر از دنیای سیاست کناره‌گیری کرده بود، خبرساز شد.

او در ابتدای توئیت خود، می‌نویسد که «میهمانان عرب بزرگوار ما از کشورهای(خلیج عربی)، به شما خوشامد می‌گویم»؛ و در ادامه از هشتگ «#اهلاً_وسهلاً_بالعرب/خوشامد به عرب‌ها» استفاده می‌کند.

او در ادامه پیام توئیتری خود، نوشت: «در عراقی که سرزمین اولیا و صالحین است، به بصره خودتان (شهر میزبان بازی‌ها) خوش آمدید؛ ای میهمان ما، اگر نزد ما بیایی خواهی دید که ما میهمان و شما صاحب‌خانه هستید».

در پی انتشار این توئیت و استفاده الصدر از عبارت مجعول برای خلیج‌فارس، واکنش کاربران عرب‌زبان فضای مجازی و رسانه‌های عراقی به این موضوع آغاز شده و برخی این موضوع را مخالفت با مواضع ایران تلقی کرده‌اند.

پایگاه خبری «ناس نیوز» عراق در این باره نوشت: ایران همواره مخالفت خود را با این عبارت اعلام، اعتراض خود را از طریق محافل بین‌المللی بیان کرده و استفاده از عبارت «خلیج فارس» را خواستار شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد