اذعان افسر صهیونیستی به استفاده از پهپادهای مسلح علیه فلسطینی‌ها

شنبه 17 دی 1401
13:55
اذعان افسر صهیونیستی به استفاده از پهپادهای مسلح علیه فلسطینی‌ها یک افسر ارشد صهیونیستی گفت که این رژیم از پهپادهای مسلح و انتحاری علیه مردم فلسطین در کرانه باختری استفاده می‌کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، روزنامه یدیعوت احارانوت، در این باره به نقل از یک افسر ارشد صهیونیستی بدون ذکر نام او نوشت که ارتش این رژیم اقدام به توسعه پهپادهای مسلح کرده است، برخی از آن‌ها انتحاری شده و برخی نیز اقدام به شلیک نارنجک یا گاز اشک‌آور می‌کنند و برخی از پهپادها نیز مجهز به مسلسل هستند. تعدادی از پهپادها نیز می‌توانند اقدام به شلیک موشک‌های پیشرفته کنند.

به گفته این افسر ارشد، پهپادهای پرتاب‌کننده نارنجک برای ترور فلسطینیان تحت تعقیب استفاده می‌شوند و می‌توان هم‌زمان شمار بسیاری از آنها را به پرواز در آورد. او مدعی شد که این پهپادها می‌توانند اهداف مد نظر را حتی در داخل خانه‌ها نیز هدف قرار دهند.

یدیعوت آحارانوت نوشت که نیروی زمینی ارتش اسرائیل از این پهپادها استفاده می‌‌کند و این پهپادها در اجرای مسئولیت‌های سخت و محرمانه ارتش اسرائیل علیه فلسطینیان به کار می‌رود.

در سپتامبر سال گذشته میلادی نیز «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی مجوز لازم برای استفاده از پهپادها در عملیات‌های ترور در کرانه باختری را صادر کرده بود.

این در حالی است که شرایط کرانه باختری به شکل بی سابقه‌ای بعد از انتفاضه دوم، متشنج شده و این منطقه از ابتدای سال گذشته میلادی شاهد اوج‌گیری مقاومت مسلحانه جوانان فلسطینی است و در هفته چندین بار دست به حمله علیه شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست می‌زنند، به طوریکه گروههای مقاومت همچون «عرین الاسود» و «کتائب جنین» توانسته‌اند جایگاه ویژه‌ای در این میان به دست آورند.

در این راستا واحد نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد که ۴۴ نفر از نظامیان این ارتش در سال ۲۰۲۲ به هلاکت رسیده‌اند که این رقم در مقایسه با هلاکت ۳۱ نفر در سال ۲۰۲۱، افزایش داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم