برای اولین بار صورت گرفت؛

عبور پهپاد ناشناس از حلقه های امنیتی پایگاه آمریکایی عین الاسد

يکشنبه 18 دی 1401
20:23
عبور پهپاد ناشناس از حلقه های امنیتی پایگاه آمریکایی عین الاسد یک منبع آگاه امنیتی عراق اعلام کرد که پهپادی که توسط نیروهای آمریکایی سرنگون شد، از رینگ امنیتی پایگاه عین الاسد و سامانه های موشکی عبور کرده بود.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

بنابر گزارش خبرگزاری المعلومه، این منبع آگاه افزود: این هواپیمای بدون سرنشین توانست همه حلقه های امنیتی را پشت سر بگذارد و وارد مناطق ممنوعه و صعب الوصول پایگاه عین الاسد در غرب استان الانبارشود.

وی اضافه کرد: نظامیان آمریکایی در آخرین مرحله توانستند با سامانه های الکترونیکی آن را سرنگون کنند.

این منبع آگاه امنیتی گفت: این پهپاد به بخش های بسیار مهمی از پایگاه عین الاسد رسید و این نخستین بار بود که این اتفاق می افتد.

وی بیان کرد: نظامیان آمریکایی هر شیئ مشکوکی را که به سمت پایگاه هوایی عین الاسد حرکت کند قبل از رسیدن به نخستین حلقه امنیتی هدف قرار می دهند.

این منبع امنیتی افزود: نظامیان آمریکایی جزئیات این حادثه را اعلام نکرده اند زیرا این پهپاد از سامانه های موشکی پایگاه عین الاسد عبور کرده است و خوابگاه ها و آسایشگاه های نظامیان را مورد تهدید قرار داده بود.

پیش از این برخی رسانه های عراقی از سرنگونی یک پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه هوایی عین الاسد آمریکا در استان الانبار خبر داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند