امیر دریادار ایرانی: باید از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم

سه شنبه 20 دی 1401
18:15
امیر دریادار ایرانی: باید از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر بخواهیم در هندسه قدرت جایگاه خود را حفظ کرده و این درخت تنومندی که ریشه‌ هزار و ۴۰۰ ساله دارد تنومند بماند، راهی جز آنکه از باور خود دفاع کرده و از نقطه دفاع بر دشمن بتازیم نداریم.

العالم - ایران / سیاسی

امیر دریادار شهرام ایرانی روز سه شنبه در آیین آغاز به‌کار نخستین مدرسه قرآنی شبانه‌روزی حفظ و آشنایی با مفاهیم قرآن کریم در منطقه یکم امامت نداجا اظهار داشت: آنچه در هندسه قدرت رقم می‌خورد این است که آن‌هایی که در حوزه قدرت قد علم می‌کنند به نوعی زده شوند.

وی ادامه داد: دشمن امروز صرفاً بر تجهیزات تکیه نداشته و بر روی تقویت اعتقادی نیروهای خود کار می‌کند و به عبارتی آنچه دشمن امروز در اختیار دارد صرفاً تجهیزات نیست چون تجهیزات را هم باید انسان‌ها و نیروهای انسانی به‌کار گیرند و به همین سبب بر روی تقویت مباحث اعتقادی نیروهای خود کار می‌کند.

وی اضافه کرد: اینگونه نیست که یک سرباز، خلبان و ملوان آمریکایی ۱۰ هزار مایل را طی کرده و وارد حوزه دریایی عمان و خلیج فارس و منطقه غرب آسیا شود و بخواهد حرکتی انجام دهد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مجدد تأکید کرد: بدون شک دشمن درحال کار در حوزه اعتقادی خویش بوده که از نظر ما اعتقادی نیست لذا امروز که این گام مهم یعنی تاسیس اولین مدرسه قرآنی در منطقه یکم امامت نداجا برداشته شد زمینه‌ای برای شکل‌گیری و مسیری است که در بیانیه گام دوم به‌درستی به آن اشاره شده است.

امیر دریادار ایرانی گفت: از سویی قرآنی بودن از مطالبه‌های اولیه فرماندهی معظم کل قوا بوده که سازمان عقیدتی سیاسی در همین مسیر گام برداشته است و مساله اول آن چیزی که در هفت یا هشت بخش بیانیه مهم گام دوم انقلاب اسلامی وجود دارد خود سازی، سپس جامعه پردازی است که در نهایت به تمدن اسلامی منتهی می‌شود.

وی گفت: قطعاً مسیر رسیدن به مرحله تمدن اسلامی از قرآن و عترت می‌گذرد و علاوه بر بحثی که در حوزه قرآنی امروز انجام می‌شود در حوزه مفاهیم نهج‌البلاغه هم گام‌هایی برداشته شده است.

امیر ایرانی بیان کرد: امیدواریم در آن حوزه هم بتوانیم گام‌های بزرگی برداریم و فرماندهان به این اهمیت واقف اند و کمک می‌کنند تا در آینده نه چندان دور این ارتش الهی و نیروی مسلحی که پایه‌اش بر اندیشه‌های قرآنی و مبانی اسلامی است بتواند در همه صحنه‌ها مانند همیشه پیروز، مفتخر و مقتدر پرچم عزیز نظام مقدس را افراشته نگهدارد.

وی بیان کرد: اگر امروز همرزمان ما در عمق اقیانوس آرام درحال انجام وظیفه‌اند و صحنه را پر کرده و پرچم جمهوری اسلامی را در آنجا به اهتزاز درآورده‌اند نتیجه زحماتی است که در بدنه عقیدتی سیاسی متحمل آن‌ها شده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد