ترور سردار سلیمانی؛ آمریکا طرح حفاظت از مقامات دولت ترامپ را تمدید کرد

چهارشنبه 21 دی 1401
08:05
 ترور سردار سلیمانی؛ آمریکا طرح حفاظت از مقامات دولت ترامپ را تمدید کرد به دنبال ترور سردار سلیمانی در فرودگاه بغداد و شهادت ناجوانمردانه وی، وزارت خارجه آمریکا هر ماه بیش از دو میلیون دلار برای حفاظت بیست و چهار ساعته از مایک پامپئو و برایان هوک از مقامات دولت دونالد ترامپ که این جنایت را رقم زدند، هزینه می‌کند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، دولت جو بایدن بار دیگر طرح حفاظت از مایک پامپئو، وزیر خارجه پیشین ایالات متحده (وزیر خارجه دولت ترامپ)، و یکی از دستیارهای ارشد او را به ادعای تهدیدات از سوی ایران تمدید کرد.
وزارت خارجه ایالات متحده هفته گذشته در یادداشت‌هایی جداگانه به کنگره اعلام کرده بود که تهدیدات علیه پامپئو و برایان هوک همچنان «جدی» است. هوک نماینده ویژه دولت دونالد ترامپ در امور ایران بود.
برایان هوک به همراه مایک پامپئو کمپین «فشار حداکثری» علیه ایران را به دنبال خروج واشینگتن از توافق هسته‌ای، موسوم به برجام، هدایت کردند. ایران در عین حال این دو را مسئول شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، در فرودگاه بغداد می‌داند و تاکید کرده است که انتقام خواهد گرفت.
از ژانویه ۲۰۲۱ که برایان هوک مسئولیت خود را واگذار کرد، این دهمین بار است که وزارت خارجه ایالات متحده طرح حفاظت از او را تمدید می‌کند. طرح حفاظت از مایک پامپئو نیز برای هفتمین بار است که تمدید می‌شود. این اختلاف از آنجا ناشی می‌شود که پامپئو به عنوان وزیر خارجه پیشین به طور خودکار پس از مسئولیت خود تا ماه‌ها مشمول طرح حفاظت می‌شد.
در نامه وزارت خارجه ایالات متحده به کنگره که جان باس، معاون موقت وزیر، آن را امضا کرده، آمده است: «بدین وسیله اعلام می‌کنم که تهدیدات خاص علیه مایک پامپئو، وزیر امور خارجه پیشین، همچنان ادامه دارد.»
نامه مشابهی نیز درباره برایان هوک به کنگره ارسال شده است.
وزارت خارجه آمریکا ماهانه بیش از دو میلیون دلار برای حفاظت بیست و چهار ساعته از مایک پامپئو و برایان هوک هزینه می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز