سفر فرستاده سازمان ملل به صنعا برای احیای آتش‌بس

دوشنبه 26 دی 1401
18:52
سفر فرستاده سازمان ملل به صنعا برای احیای آتش‌بس فرستاده سازمان ملل متحد در تلاش برای احیای آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شد.

العالم - یمن

«هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل متحد امروز دوشنبه پس از اتمام سفرش به اردن، به صنعا رفت تا با مقامات دولت نجات ملی یمن دیدار و درباره تحولات این کشور گفت‌وگو کند.

از آغاز سال جدید میلادی، این نخستین سفر گراندبرگ به صنعاست و انتظار می‌رود وی در این سفر با مقامات دولت نجات ملی یمن دیدار و درباره راهکارهای برقراری مجدد آتش‌بس در یمن و پیشبرد روند سیاسی بحران یمن گفت‌وگو کند.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم» سفر فرستاده سازمان ملل به صنعا در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل امروز دوشنبه نشستی را برای بررسی تحولات نظامی و انسانی یمن برگزار می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود گراندبرگ از صنعا به صورت ویدئو کنفرانس به ارائه گزارشی درباره تحولات یمن در نشست شورای امنیت بپردازد.

سفر گراندبرگ به صنعا در حالی است که اوایل اکتبر ۲۰۲۲ آتش‌بس در یمن تحت نظارت سازمان ملل پس از شش ماه به پایان رسید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته