نگرانی جمعیت الوفاق از وضعیت سلامت زندانیان سیاسی بحرین

يکشنبه 2 بهمن 1401
06:27
نگرانی جمعیت الوفاق از وضعیت سلامت زندانیان سیاسی بحرین

جمعیت الوفاق بحرین شنبه شب در بیانیه‌ای نسبت به وضعیت سلامت زندانیان سیاسی در این کشور ابراز نگرانی کرد.

العالم - بحرین

به گزارش تارنمای العهد، در بیانیه جمعیت الوفاق بحرین آمده است: آنچه زندانیان سیاسی در بحرین در معرض آن قرار می‌گیرند جنایت و تهدیدی برای جان آنها است.

این بیانیه افزوده است: صداهای درز کرده از ده‌ها زندانی سیاسی که در زندان‌های رژیم بحرین به سر می‌برند، حاکی از آن است که زندانیان سیاسی در شرایط بسیار بدی هستند.

جمعیت الوفاق بحرین همچنین درخصوص بی توجهی جامعه جهانی نسبت به شرایط زندانیان سیاسی بحرینی و به ویژه کشورهای غربی که در زمینه‌های حقوق بشری دارای معیارهای دوگانه‌ای هستند، انتقاد کرده است.

الوفاق افزوده است: محرومیت از آب، درمان، گرمایش، دارو، دیدن آفتاب، ارتباط با خانواده و سایر شرایط غیر انسانی جرم و تعرض سیستماتیک به جان زندانیان سیاسی است، زیرا این زندانیان به دلایل مرتبط با حقوق بشر و مطالبات سیاسی و بشردوستانه و مربوط به آزادی‌های عمومی بازداشت شده‌اند.

جمعیت الوفاق بحرین اضافه کرد: زندانیان سیاسی در بحرین دستگیر، شکنجه و برای مدت طولانی به حبس محکوم شدند، حق شهروندی و تابعیت آنها لغو شد و از نظر سیاسی و مدنی منزوی شدند زیرا آنها خواستار دموکراسی، عدالت، آزادی و احترام به حقوق بشر هستند.

این گروه بحرینی در پایان فشارها و خفقانی را که از سوی رژیم آل خلیفه به مردم این کشور تحمیل شده را توحش خوانده است.

بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد قیام مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.

در جریان قیام مردمی بحرین هزاران نفر شهید یا زخمی شده‌اند و حکومت آل خلیفه همچنین هزاران بحرینی را بازداشت و شکنجه و صدها نفر دیگر را سلب تابعیت کرده است.

حکومت بحرین همچنین همه جمعیت‌ها و احزاب سیاسی مخالف را منحل و فعالیت آن‌ها را ممنوع کرده و از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون انتخابات را در سایه تحریم مردم و رهبران مخالفان و به صورت تک صدایی و همسو با خواست خود برگزار می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن