زلال قرآن (1985)؛

نتیجه خشیت انسان از خداوند چیست؟

سه شنبه 4 بهمن 1401
21:27
نتیجه خشیت انسان از خداوند چیست؟

العالم - زلال قرآن

به گواه آیه 33 سوره مبارکه ق : « مَنْ خَشِيَ الرَّحْمَٰنَ بِالْغَيْبِ وَجَاءَ بِقَلْبٍ مُنِيبٍ . ادْخُلُوهَا بِسَلَامٍ ذَٰلِكَ يَوْمُ الْخُلُودِ»

ترجمه: (کسانی که در نهان از خدای رحمان ‌بترسند، و با دلی دارای اخلاص به سوی حق تعالی روی آورند. [به آنان گفته می‌شود:] در کمال امنیت وارد بهشت شوید، این است روز جاودانگی‌).

از آنجا که خداوند تبارک و تعالی به فضل و کرم خاص الخاص خود، انسان را در« احسن تقویم» و در بهترین شرایط و ترکیب جسمی و روحی خلق کرده و به تمام تجهیزات مورد نیاز عبودیت و بندگی تا رسیدن به حد اعلای عبادت مخلوقات که ارفع از عبادت ملائکة الله المقربین است، مجهز فرموده و تمامی مواهب مادی و غیرمادی عالم را درخدمت او قرار داده است، در حقیقت به او این ظرفیت را عنایت فرموده که در حدّ اعلای خوف و خشیت خداوند عزّوجل باشد، پس شایسته است که با تسلیم بودن در مقابل ذات اقدس الهی، مطیع محض او باشد و با رعایت تقوا و حدود الهی به دقت به احکام دین او عمل نماید.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه عازم عراق شد


انفجار مهیب ابر نفتکش براثر برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز+ فیلم


موج خشم و اعتراض به ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان


سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند