گروسی: ایران تاکنون هیچ سلاح هسته‌ای نساخته‌است

چهارشنبه 5 بهمن 1401
21:55
گروسی: ایران تاکنون هیچ سلاح هسته‌ای نساخته‌است مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی تاکید کرد که ایران تا بدین لحظه هیچ سلاح هسته‌ای نساخته‌است.

العالم - به نقل از سی ان ان، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه با طرح ادعای اینکه تهران تاکنون مواد لازم را برای ساخت "چندین سلاح‌ هسته‌ای" انباشته است عنوان کرد که تلاش‌ها برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای باید بار دیگر آغاز شود.

گروسی در ادامه عنوان کرد که ایران تاکنون سلاح هسته‌ای نساخته است و غرب باید تلاش‌های خود برای ممانعت از ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران را دوبرابر کند.

وی گفت: از اورانیوم غنی‌سازی شده با خلوص 90 درصد می‌توان برای ساخت سلاح استفاده کرد. ایران 70 کیلوگرم اورانیوم غنی‌سازی شده با خلوص 60 درصد و 100 کیلوگرم اورانیوم غنی‌سازی شده با خلوص 20 درصد در اختیار دارد.

ادعای تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای درحالی تکرار می‌شود که مقامات ایران بارها تاکید کرده‌اند تولید و به کارگیری تسلیحات هسته‌ای، جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عزیزی به بسنت درباره ادعای صف‌های طولانی بنزین در ایران!


انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل


قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


هشدار حماس نسبت به افزایش خطرات و بحران انسانی در غزه


اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ


ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی