گفت وگوی امیر قطر و شاه اردن درباره تحولات منطقه

پنج‌شنبه 6 بهمن 1401
08:45
گفت وگوی امیر قطر و شاه اردن درباره تحولات منطقه امیر قطر در دوحه با شاه اردن دیدار و درباره همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه و جهان گفت وگو کرده است.

العالم - اردن

به گزارش خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در دوحه با «عبدالله دوم» شاه اردن دیدار و گفت وگو کرد.

بر اساس این گزارش، دو طرف درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه از جمله در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و سرمایه گذاری گفت وگو کردند.

امیر قطر و شاه اردن همچنین درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین المللی و راه‌های ثبات، امنیت و توسعه در منطقه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

جزئیات بیشتری درباره این دیدار گزارش نشده است.

خبرگزاری رسمی اردن (پترا) عصر روز چهارشنبه اعلام کرد که عبدالله دوم پادشاه این کشور برای دیدار با امیر قطر به این کشور سفر کرده است.

برپایه این گزارش، عبدالله دوم همچنین تصمیم دارد پس از این دیدار به کانادا برود و با مقامات این کشور دیدار و گفت‌ وگو کند.

سفر به آمریکا و برگزاری جلسات با اعضای کمیته‌های اصلی کنگره نیز از برنامه‌های تور خارجی پادشاه اردن است.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد


پیتر تیل : آمریکا نباید دست به آغاز جنگ علیه ایران می‌زد


رئیس پارلمان لبنان وحدت ملی را تنها سپر حفاظتی کشور دانست


پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت


حماس خواستار اقدام جهانی برای نجات اسیران از بند رژیم صهیونیستی شد.


سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


روی سکوی طلا؛ افروز مدالش را به یاد شهدای جنگ رمضان بالا برد.


سردار نقدی: مقاومت ملت ایران توطئه‌های دشمن را به بن‌بست رسانده است


نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا