تشکیلات خودگردان توقف هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد

پنج‌شنبه 6 بهمن 1401
20:30
تشکیلات خودگردان توقف هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد نبیل ابوردینه سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی دیگر برقرار نیست.

العالم ـ فلسطین اشغالی

ابوردینه تاکید کرد که ریاست تشکیلات خودگردان خواستار تشکیل کمیته تحقیق بین المللی در شورای حقوق بشر به مظنور تحقیق در کشتار جنین و اعلام نتایج آن به شورای امنیت سازمان ملل شد.

وی افزود: اعلام می کنیم که برای صدور قطعنامه حمایت از ملت فلسطین فورا به شورای امنیت سازمان ملل رجوع خواهیم کرد. همچنین برای گنجاندن کشتار امروز جنین به دیگر پرونده ها به دادگاه کیفری بین المللی رجوع خواهیم کرد.

سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: محمود عباس گروه های فلسطینی را به برگزاری یک نشست اضطراری به منظور توافق بر سر یک چشم انداز جامع و فراگیر جهت مقابله با تجاوزات اسراییلی دعوت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک