سکوت انتخاباتی در تونس پیش از دور دوم انتخابات پارلمانی

شنبه 8 بهمن 1401
23:27
در روز سکوت انتخاباتی در تونس، محافل سیاسی موافق و مخالف، هر دو در انتظار نتایج دور دوم انتخابات پارلمانی هستند.

العالم ـ تونس

احزاب و گروه های سیاسی که از اقدامات قیس سعید رییس جمهور تونس حمایت می کنند خواستار مشارکت گسترده تونسی ها در این انتخابات شدند تا به گفته آنها، راه برای بازگشت کسانی که خواهان ساختار سیاسی سابق هستند، بسته شود.

هرچند که پیش بینی می شود که میزان مشارکت در دور دوم انتخابات بیشتر و فراتر از میزان مشارکت در دور نخست نباشد؛ ناظران می گویند که پارلمان جدید بر مشروعیت قیس سعید خواهد افزود؛ اما کمکی به حل بحران سیاسی کشور نخواهد کرد.

تونس اینک وارد مرحله تازه ای می شود که به نظر نمی رسد تفاوتی با مراحل پیشین داشته باشد.

دور دوم انتخابات پارلمانی تونس فردا (یکشنبه /9 بهمن ماه 1401) با رقابت ۲۶۲ نامزد برگزار و نتایج اولیه آن روز چهارشنبه اعلام خواهد شد، نتایج نهایی آن نیز پس از پایان بررسی شکایت ها، بعد از تاریخ چهارم مارس اعلام می شود.

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است