بایدن: F-۱۶ را به اوکراین نمی‌فرستیم

سه شنبه 11 بهمن 1401
02:39
بایدن: F-۱۶ را به اوکراین نمی‌فرستیم
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا آمریکا تصمیم به ارسال جنگنده به اوکراین دارد، پاسخ داد: «نه».

العالم-آمریکا

در پی تصمیم کشورهای غربی مبنی بر ارسال تانک به کی‌یف، اوکراین اعلام کرد که به دنبال دستیابی به جنگنده و موشک های بالستیک است.

این در حالی است که طبق گفته مقامات نظامی آمریکا، پنتاگون تدارک جنگنده های اف-16 به اوکراین را رد نمی کند.

«سابرینا سینگ»، معاون سخنگوی پنتاگون چند روز پیش در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد که دولت ایالات متحده قصد ندارد هیچ نوع سلاح و تجهیزات جنگی را برای ارسال به اوکراین با محدودیت مواجه کند.

سخنگوی پنتاگون همچنین در پاسخ به این سوال که آیا تحویل جنگنده‌های F-16 به کی‌یف امکان‌پذیر است یا خیر، این موضوع را رد نکرد و گفت: «آنها ممکن است برای پشتیبانی هوایی از تانک‌های آبرامز ساخت آمریکا مورد نیاز باشند.»

هنگامی که از سینگ خواسته شد در مورد اظهارات روسیه در مورد خطرات ارائه تسلیحات جدید به کی یف توضیح دهد، سینگ پاسخ داد که واشنگتن این اقدامات را تشدید کننده وضعیت جنگی نمی بیند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد