عادی سازی روابط با تل آویو؛

سودان از برقراری روابط امنیتی با رژیم صهیونیستی خبر داد

پنج‌شنبه 13 بهمن 1401
21:25
سودان از برقراری روابط امنیتی با رژیم صهیونیستی خبر داد وزارت خارجه سودان اعلام کرد که با طرف "اسرائیلی" توافق شد تا در فرایند عادی سازی، به گسترش روابط از جمله همکاری های امنیتی مبادرت کنیم.

العالم - آفریقا

«عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان امروز (پنجشنبه) با الی کوهن، وزیر خارجه کابینه جدید بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و هیات همراهش در خارطوم دیدار و گفت وگو کرد.

شورای حاکمیت سودان اعلام کرد: در دیدار با کوهن که امروز (پنجشنبه) در یک سفر رسمی یک روزه وارد سودان شده است، در مورد آنچه که وی "راه های برقراری روابط پربار با اسرائیل" و "تقویت چشم انداز همکاری مشترک خارطوم و تل آویو" نامیدهخ شده، گفتگو شده است.

همچنین بنابر اعلامیه وزارت خارجه سودان در این دیدار، راه‌های گسترش روابط به خصوص در عرصه‌های گوناگون کشاورزی، انرژی، بهداشتی، منابع آبی، آموزشی و به خصوص امنیتی و نظامی میان سودان و اسرائیل بررسی شد.

براساس این بیانیه البرهان خواستار روابط میان رژیم صهیونیستی و فلسطین شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد