«ایتمار بن‌گفیر» تهدید به استعفا کرد

شنبه 15 بهمن 1401
11:27
«ایتمار بن‌گفیر» تهدید به استعفا کرد وزیر به اصطلاح امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با انتقاد از سیاست‌های کابینه نتانیاهو در قبال نوار غزه تهدید به استعفا کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

کانال 13 اسرائیل به نقل از منابع نزدیک به «ایتمار بن‌گفیر»، وزیر راست افراطی کابینه، خبر داد که وی به شدت از عملکرد «ضعیف» کابینه نتانیاهو در قبال نوار غزه و نیز کوتاهی در موضوع تخلیه خان الاحمر از فلسطینیان انتقاد کرده است.

این گزارش افزوده که بن‌گفیر تهدید کرده که اگر ظرف 8 ماه آینده تغییر جدی در این دو پرونده رخ ندهد از کابینه کناره‌گیری خواهد کرد.

این منابع گفته‌اند که کابینه نتانیاهو «آمادگی و تمایل» به انجام تغییرات مورد نظر بن‌گفیر را دارد.

بر اساس این گزارش، علیرغم این انتقادات، بن‌گفیر از روند تخریب خانه‌های فلسطینیانی که دست به اقدامات استشهادی می‌زنند و نیز تخریب خانه‌های فلسطینیان در قدس شرقی و همچنین صدور مجوز حمل سلاح برای هزاران غیر نظامی اسرائیلی ابراز رضایت کرده است.

منطقه خان الاحمر سکونتگاه 190 فلسطینی است که از اوایل دهه 1950 در این منطقه حضور دارند اما اشغالگران صهیونیست همه ساخت‌وسازها در این منطقه را غیر قانونی اعلام کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو