ادعای نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی: پوتین قول داد زلنسکی را نکشد

يکشنبه 16 بهمن 1401
12:08
ادعای نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی: پوتین قول داد زلنسکی را نکشد نفتالی بنت در مصاحبه‌ای مدعی شد پوتین به او قول داده بود زلنسکی را نمی‌کشد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از آسوشیتدپرس، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی که برای مدت کوتاهی به عنوان میانجی در آغاز درگیری‌های روسیه و اوکراین فعالیت می‌کرد، ادعا کرد از رئیس جمهور روسیه این قول را دریافت کرده بود که همتای اوکراینی خود را نکشد.

نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین، در هفته‌های نخست منازعه به یک میانجی غیرمنتظره تبدیل شد و یکی از معدود مقاماتی بود که در ماه مارس گذشته به مسکو سفر و با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دیدار کرد.

بنت در یک مصاحبه 5 ساعته که به موضوعات متعدد دیگری نیز پرداخته و متن آن در فضای مجازی منتشر شده است، می گوید از پوتین پرسیده است که آیا قصد کشتن ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را دارد یا خیر.

بنت مدعی شد: «"من پرسیدم برنامه چیست؟ آیا قصد کشتن زلنسکی را دارید؟ او گفت من زلنسکی را نمی کشم. سپس به او گفتم باید بفهمم که شما به من قول می دهید این کار را انجام نمی دهید. او گفت من قصد ندارم زلنسکی را بکشم.»

بنت گفت پس از آن با زلنسکی تماس گرفت تا او را از قول پوتین مطلع کند.

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در ادامه افزود: "گوش کن، من از جلسه بیرون آمدم، او (پوتین) تو را نمی کشد. زلنسکی پرسید مطمئنی؟ من گفتم 100 درصد او تو را نخواهد کشت.»

بنت مدعی شد پوتین طی میانجیگری او از وعده‌اش برای خلع سلاح اوکراین صرف نظر کرد و زلنسکی نیز قول داد به ناتو نپیوندد.

البته اقدامات ادعایی نفتالی بنت - با تجربه‌ای اندک در عرصه بین‌المللی - ثمربخش نبود و او نتوانست به کاهش درگیری‌ها کمک کند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم