اولین محموله از کمک‌های ایران به دمشق رسید+ فیلم

سه شنبه 18 بهمن 1401
03:02
هواپیمای حامل ۴۵ تُن کمک‌های دارویی، غذایی و بهداشتی بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران برای زلزله‌زدگان سوریه، در فرودگاه بین‌المللی دمشق به‌زمین نشست.

العالم - سوريه

رسانه‌های سوری با انتشار تصاویری اعلام کردند که اولین هواپیمای حامل کمک‌های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران برای زلزله‌زدگان به سوریه رسیده است.

«باسم منصور» رئیس سازمان هواپیمایی سوریه شامگاه دوشنبه گفت: «در ساعت ۲۳:۵۰ امشب یک هواپیمای حامل کمک‌های امدادی از ایران وارد دمشق می‌شود.

1

3

منصور در ادامه توضیح داد: «دو هواپیمای امدادی روسیه صبح فردا وارد فرودگاه لاذقیه می‌شوند و یک هواپیما هم از امارات و یک هواپیمای دیگر از هند نیز روز سه‌شنبه به سوریه می‌رسند».

وی همچنین افزود که در مجموع ۵ هواپیمای حامل کمک‌های بشردوستانه ایران، روسیه و امارات فردا در فرودگاه‌های دمشق و لاذقیه به زمین می‌نشینند.

«مهدی سبحانی» سفیر ایران در سوریه نیز که برای نظارت بر تخلیه و انتقال محموله‌های امدادی به مناطق زلزله‌زده، در فرودگاه دمشق حضور پیدا کرده بود، گفت این اولین سری از کمک‌های تهران است و هواپیماهای حامل محموله‌های بیشتر به سوریه اعزام خواهند شد.

پیش از این نیز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با «فیصل مقداد» همتای سوری خود، ضمن ابراز تأسف و تسلیت درباره جان‌باختن تعداد زیادی از شهروندان سوری بر اثر زلزله، آمادگی تهران برای ارائه هرگونه کمکی را اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند