پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش رونمایی شد/ قابلیت اجرای عملیات غافلگیرانه هوایی دور از انتظار دشمنان

سه شنبه 18 بهمن 1401
13:54
پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش، مورد بازدید سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

العالم - ایران

پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش قابلیت پذیرش و عملیاتی کردن انواع جنگنده‌های شکاری و بمب‌افکن و همچنین پرنده‌های بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش را دارد.

پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 با در اختیار داشتن اماکنی چون آلرت، پست فرماندهی، آشیانه‌های نگهداری جنگنده، مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما، تجهیزات ناوبری و فرودگاهی، مخازن سوخت و ... این قابلیت را دارد تا انواع جنگنده‌های نیروی هوایی را برای انجام ماموریت‌های محوله پذیرا باشند.

این پایگاه بزرگ زیرزمینی، قابلیت پذیرش و بکارگیری عملیاتی جنگنده‌های جدید نیروی هوایی ارتش را نیز خواهد داشت.

گفتنی است؛ عقاب 44 یکی از چندین پایگاه هوایی راهکنشی زیرزمینی نیروی هوایی ارتش است که طی سال‌های گذشته متناسب با نیاز عملیاتی این نیرو و با در نظر گرفتن اصول پدافند غیرعامل در مناطق مختلف کشور احداث شده است.

احداث این پایگاه‌ها در نقاط مختلف متناسب با نیازها و با ضریب ایمنی بالا با توجه به طراحی و استقرار در زیر کوه‌ها قابلیت اجرای عملیات غافلگیرانه هوایی را از مکان و زمان دور از انتظار دشمنان فراهم می‌کند.

این پایگاه‌ها با نگهداری جنگنده‌ها در مکان‌های امن و تجهیز آن‌ها به سامانه‌های جنگ الکترونیک، بمب‌ها و موشک‌ها از جمله یاسین، قائم و آصف امکان عملیات دورایستا و افزایش برد راهبردی برای اهداف دوردست را فراهم کرده است.

در این بازدید، امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ امیر حاتمی مشاور فرمانده کل نیروهای مسلح در امور ارتش و امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز حضور داشتند.

رسانه ملی تحت مراقبت های حفاظتی از این پایگاه گزارش تهیه کرده که امروز رسانه‌ای شد.

1

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا