کاریکاتور غیرانسانی و توهین آمیز «شارلی ابدو» درباره زلزله ترکیه

سه شنبه 18 بهمن 1401
16:20
کاریکاتور غیرانسانی و توهین آمیز «شارلی ابدو» درباره زلزله ترکیه نشریه موهن «شارلی ابدو» در کاریکاتور جدید خود، در رابطه با تلفات و خسارات گسترده زلزله مرگبار در ترکیه هتاکی کرد.

العالم - ترکیه

رسانه موهن فرانسوی در ادامه اقدامات ضد بشری خود در رابطه با موضوعات مختلف، این بار کاریکاتوری غیرانسانی در رابطه با زلزله اخیر در ترکیه منتشر کرد.

منابع رسانه‌ای خبر دادند که «شارلی ابدو» نشریه موهن فرانسوی در جدیدترین کاریکاتور خود به موضوع زلزله مرگبار اخیر در ترکیه پرداخته و قربانیان و خسارت‌دیدگان آن را دست انداخته است.

در گزارش یک رسانه ترکیه‌ای به نام «اکسپت گاید ترکی» (expatguideturkey) آمده است: «مجله فرانسوی شارلی ابدو که پیش از این کاریکاتورهای زشتی در توهین به اعتقادات مسلمانان منتشر کرده بود، یک رسوایی دیگری به بار آورده است».

طبق این گزارش، شارلی ابدو «در جدیدترین کاریکاتور خود زمین لرزه‌هایی که 10 استان ترکیه را ویران کرد و در نتیجه آن هزاران نفر جان خود را از دست دادند، به سخره گرفت».

در کاریکاتور منتشر شده شارلی ابدو درباره زلزله در ترکیه، ساختمان‌های مخروبه کشیده و روی آن نوشته شده است: «نیازی به ارسال تانک نیست».

به نوشته این رسانه، «در حالی که ترکیه با حمایت همه نهادها و مردم در حال بسیج برای زلزله می‌باشد، پیام‌های حمایتی از سراسر جهان سرازیر شده است، مجله هتاک فرانسوی شارلی ابدو، زلزله ترکیه را به سخره گرفت و کاریکاتور تحریک آمیزی را تحت عنوان «نقاشی روز» منتشر کرد.».

در این نقاشی غیر انسانی و به دور از وجدان بشری، ساختمان‌های ویران شده به تصویر کشیده شده و عبارت «زلزله ترکیه» درج شده و همچنین آمده است: «نیازی به ارسال تانک نیست».

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم