سخنگوی وزارت امور خارجه:

حمایت اعضای کنگره از منافقین، پیوند آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد

جمعه 21 بهمن 1401
11:25
حمایت اعضای کنگره از منافقین، پیوند آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد سخنگوی وزارت امور خارجه در توییتی نوشت: حمایت ۱۶۵ تن از اعضای کنگره آمریکا از منافقین، بار دیگر پیوند عمیق نظام آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد.

العالم - ایران

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به حمایت اعضای کنگره آمریکا از منافقین در توییتی نوشت: حمایت ۱۶۵ تن از اعضای کنگره آمریکا از منافقین، یکبار دیگر پیوند عمیق نظام آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد.

در این توییت آمده است: ‏البته‌ عجیب نیست! رژیمی‌ که به تأسیس و استفاده ابزاری از داعش مبادرت کرد، در تداوم حمایت و استفاده ابزاری و سیاسی از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی احساس شرم نمی‌کند.

به گزارش ایرنا، ۱۶۵ عضو تندرو کنگره آمریکا در قطعنامه‌ای با ادعای فراحزبی، با تکرار اتهامات خود درباره ناآرامی های ایران، از گروهک تروریستی منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند. این قطعنامه توسط تام مک کلینتاک یک جمهوری خواه کنگره معرفی شده و ۱۶۵ نماینده تندروی آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات از آن حمایت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود