سازمان ملل: تعداد جانباختگان زلزله ترکیه و سوریه دو برابر یا بیشتر خواهد شد

شنبه 22 بهمن 1401
20:12
سازمان ملل: تعداد جانباختگان زلزله ترکیه و سوریه دو برابر یا بیشتر خواهد شد معاون دبیرکل سازمان ملل زلزله ویرانگر دوشنبه در جنوب ترکیه و شمال سوریه را «بدترین رویداد ۱۰۰ سال اخیر در این منطقه» توصیف و پیش‌بینی کرد تعداد جانباختگان دو برابر یا بیشتر شود.

العالم - آمریکا

«مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده کمک‌های اضطراری، شنبه (۱۱ فوریه) زلزله ویرانگر و مرگبار را که جنوب ترکیه و شمال سوریه را به لرزه درآورد، «بدترین رویداد ۱۰۰ سال اخیر در این منطقه» توصیف کرد و در مصاحبه با اسکای نیوز پیش‌بینی کرد با ادامه تلاش‌های جستجو و نجات در ترکیه و سوریه شمار کشته‌ها دو برابر یا بیشتر شود.

به گزارش رویترز، او طی یک نشست خبری در استان قهرمان‌مرعش ترکیه، واکنش این کشور به این فاجعه را «فوق‌العاده» خواند؛ این در حالی است که مردم ترکیه طی روزهای گذشته بارها از واکنش دولت اردوغان انتقاد کرده و خود او هم به کاستی‌ها اذعان کرده است.

به گزارش فارس، این مقام سازمان ملل همچنین به رویترز گفت که امیدوار است «کمک‌ها در سوریه هم به زلزله‌زدگان مناطق تحت کنترل دولت و هم مناطق در کنترل مخالفان برسد اما هنوز مسائل در این زمینه مشخص نیست».

به گزارش سی‌ان‌ان، تاکنون بیش از ۲۴ هزار نفر بر اثر زلزله دوشنبه (۱۷ بهمن) در ترکیه و سوریه جان خود را از دست داده‌اند. رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه امروز (شنبه، ۲۲ بهمن) گفت تعداد جانباختگان زلزله مرگبار در این کشور به ۲۱ هزار و ۴۳ نفر رسیده و زخمی‌ها ۸۰ هزار و ۹۷ نفر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت