بلومبرگ مدعی غنی سازی ۸۴ درصدی در ایران شد

يکشنبه 30 بهمن 1401
22:27
بلومبرگ مدعی غنی سازی ۸۴ درصدی در ایران شد خبرگزاری بلومبرگ به نقل از دو دیپلمات بلند پایه مدعی شد بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران هفته گذشته اورانیوم ۸۴ درصد غنی‌شده را شناسایی کرده‌اند.

العالم - آمریکا

بلومبرگ امروز یکشنبه در گزارشی ادعا کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تکاپو است تا مشخص کند که چطور ایران اورانیوم را تا 84 درصد غنی کرده است.

این شبکه آمریکایی به نقل از دو دیپلمات ارشد ادعا کرد بازرسان آژانس در ایران هفته گذشته اورانیوم غنی شده‌ای را شناسایی کردند که زیر حد نصاب لازم برای یک سلاح هسته‌ای است.

این رسانه مدعی است که تا به امروز این بالاترین میزان یافت شده توسط بازرسان آژانس در ایران است و این غلظت (84 درصد) فقط 6 درصد کمتر از حد لازم برای یک سلاح است.

لازم به ذکر است، جو سازی رسانه‌ای از سوی بلومبرگ در حالی است که ایران در زمان انجام غنی سازی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش می‌کند همانطور که مدتی قبل در مورد غنی سازی 60 درصدی اورانیوم در فردو به آژانس اطلاع رسانی کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم