رهبر اسیر جهاد اسلامی به ۲۲ ماه حبس محکوم شد

چهارشنبه 3 اسفند 1401
05:45
رهبر اسیر جهاد اسلامی به ۲۲ ماه حبس محکوم شد دادگاهی در فلسطین اشغالی، «بسام السعدی» رهبر اسیر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری را به ۲۲ ماه حبس محکوم کرد.

العالم-فلسطین اشغالی

موسسه شهدا، اسرا و مجروحان فلسطین اعلام کرد که دادگاه نظامی رژیم صهیونیستی در عوفر بسام السعدی از رهبران اسیر جهاد اسلامی را به 22 ماه حبس محکوم کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که محکومیت بسام السعدی به اتهام «تشکیل باند شرارت، تحریک نفرت و جعل هویت» است.

ارتش بدون اشاره به مدت مجازات تعلیقی یا جریمه نقدی السعودی، اعلام کرد که دادگاه برای او حکم 22 ماه حبس، تعلیق و جزای نقدی صادر کرده است.

نظامیان صهیونیست شیخ بسام السعدی را در تاریخ 2022/8/1 در جریان حمله به جنین به اسارت گرفتند.

در 1 آگوست 2022، رژیم صهیونیستی رهبر جهاد اسلامی را در جنین در شمال کرانه باختری اشغالی بازداشت، زیرا دادگاه نظامی رژیم او را به حمایت از یک «سازمان تروریستی» و انتقال وجوه به این سازمان متهم کرد.

تسنيم

0% ...

آخرین اخبار

آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.