داعش مسئولیت کشتار 70 نظامی در بورکینا فاسو را برعهده گرفت

شنبه 6 اسفند 1401
22:14
داعش مسئولیت کشتار 70 نظامی در بورکینا فاسو را برعهده گرفت
گروه تروریستی داعش مسئولیت کشتار بیش از 70 نظامی بورکینافاسو و زخمی شدن ده ها تن از آنان و گروگان گیری در کمین عناصر مسلح برای یک کاروان نظامی در شمال بورکینا فاسو را بر عهده گرفت.

العالم - آفریقا

این گروه تروریستی اعلام کرد که به یک کاروان که درتلاش برای پیشروی به مناطق تحت سلطه این گروه در نزدیک "دیو" در منطقه ساحلی "اودلان" بوده ، حمله و سلاح های آنان را مصادره کرده و نظامیان را وادار کرده که چند مایل از منطقه حمله به سمت صحرا عقب نشینی کنند.

تصاویری که گروه داعش منتشر کرده ، اجساد 54 نظامی را با لباس نظامی نشان می دهد که درخون غلطیده اند . همچنین داعش ، تصاویری از مصادره بیش از 50 قبضه تفنگ از نظامیان بورکینافاسویی و نیز 5 نظامی اسیر شده را نشان می دهد.

به گفته اهالی و گروه های جامعه مدنی ، ده ها نظامی و غیرنظامی درحمله به یک مرکز نظامی در دیو از توابع منطقه " اودلان " کشته شدند.

پیش از این حمله ، حمله ای دیگر در منطقه " تین اکوف" روی داده بود.

دولت بورکینافاسو هفته گذشته کشته شدن 51 نظامی را در یک کمین در دیو تایید کرده بود. اما با درخواست ها برای ارائه آمار جدید پاسخی نداد و درباره حمله تین اکوف نیز توضیحی ارائه نکرد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند