وزیر خارجه سعودی در دیدار با زلنسکی: ما خواهان پایان مسالمت‌آمیز بحران اوکراین هستیم

يکشنبه 7 اسفند 1401
20:36
وزیر خارجه سعودی در دیدار با زلنسکی: ما خواهان پایان مسالمت‌آمیز بحران اوکراین هستیم «فیصل بن فرحان» امروز (یکشنبه) ضمن سفر به کی‌یف با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین دیدار و گفت‌وگو کرده است.

العالم - اروپا

بن فرحان بر پایان جنگ اوکراین و روسیه از راه مسالمت آمیز تأکید کرد و گفت: «ما به دنبال فرصت‌های حل وفصل بحران با کمک همه طرف‌ها هستیم».

وی افزود: «ما با دوستان خود در اوکراین برای کاهش تبعات جنگ اوکراین تلاش می‌کنیم و کمک ۴۱۰ میلیون دلاری را در اختیار کی‌یف قرار می‌دهیم».

رئیس جمهور اوکراین در این دیدار گفت که «سفر وزیر خارجه عربستان انگیزه جدیدی برای برقراری روابط بین دو کشور ایجاد خواهد کرد و ما از عربستان به دلیل حمایت از صلح و حاکمیت اوکراین تشکر می‎کنیم».

مهرماه گذشته، در تماس تلفنی محمد بن سلمان و زلنسکی، ولیعهد سعودی آمادگی کشورش را برای ادامه تلاش‌های میانجی‌گرانه اعلام کرد و گفت که دولت ریاض حامی تمام اقداماتی است که به کاهش تنش میان دولت کی‌یف و مسکو منجر شود.

بن سلمان و زلنسکی در تاریخ ۳۱ شهریورماه نیز به صورت تلفنی گفت وگو کرده بودند.

تاکنون کشورهای زیادی آمادگی خود را برای میانجیگری میان اوکراین و روسیه برای پایان دادن به جنگ اعلام کردند، تلاش‌هایی که تاکنون راه به جایی نبرده است.

0% ...

آخرین اخبار

عضو کنگره آمریکا: نسل‌کشی در غزه با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تامین می‌شود


وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد


پیتر تیل : آمریکا نباید دست به آغاز جنگ علیه ایران می‌زد


رئیس پارلمان لبنان وحدت ملی را تنها سپر حفاظتی کشور دانست


پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت


حماس خواستار اقدام جهانی برای نجات اسیران از بند رژیم صهیونیستی شد.


سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


روی سکوی طلا؛ افروز مدالش را به یاد شهدای جنگ رمضان بالا برد.


سردار نقدی: مقاومت ملت ایران توطئه‌های دشمن را به بن‌بست رسانده است