گزارش؛ دیدار وزیر خارجه مصر با اسد و احتمال بازگشت سوریه به اتحادیه عرب

دوشنبه 8 اسفند 1401
13:43
خبرنگار العالم در دمشق گزارش داد: «سفر سامح شکری وزیر امور خارجه مصر به دمشق به عنوان اولین سفر پس از یک دهه، جهش بزرگی در روابط عربی و سوری پس از جنگ در سوریه به شمار می رود که امروز دمشق، پایتخت این کشور شاهد آن است.»

العالم - فلسطین اشغالی

وسام الجردی خبرنگار العالم گزارش داد: «سفر «سامح شکری» وزیر امور خارجه مصر به دمشق بازتاب زیادی داشت، وی در دیدار با بشار اسد رئیس جمهور این کشور، فاجعه زلزله ویرانگر سوریه را تسلیت گفت و پیشنهاد کشورش مبنی بر حمایت بیشتر از برادران سوری را ارائه کرد.»

الجردی تاکید کرد که مصر اولین گام را در سطح کشورهای عربی برمی دارد و این اقدام پس از تماس عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر با همتای خود بشار اسد در جریان فاجعه زلزله صورت گرفته است. اقدام مذکور، امروز در میدان، در شکل واقعی دیپلماتیک پدیدار شد.

خبرنگار العالم همچنین خاطرنشان کرد، وزیر مصری با «فیصل المقداد» همتای سوری خود در وزارت امور خارجه سوریه در یک نشست غیرعلنی دیدار کرد، مذاکراتی که متعاقب آن احتمال بازگشت سوریه به اتحادیه عرب وجود دارد که همان خواسته دمشق و آرزوی مقامات سوری برای ایفای نقش گسترده عربی خود است.

بنابر گزارش خبرنگار العالم: « هیأت های عربی پس از فاجعه زلزله مرتب از دمشق بازدید می کنند. با توجه به محرومیت سوری ها از این قبیل دیدارها برای سالیان متمادی، هم اکنون این ملاقات معنای دیپلماتیک خاص خود را دارد.»

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند