دانشمند سازنده واکسن اسپوتنیک در آپارتمانش به قتل رسید

شنبه 13 اسفند 1401
16:12
دانشمند سازنده واکسن اسپوتنیک در آپارتمانش به قتل رسید
پلیس روسیه اعلام کرد: جسد سازنده واکسن کووید «اسپوتنیک وی» در حالیکه با کمربند خفه شده بود در آپارتمانش کشف شد.

العالم _ اروپا

«اندره بوتیکوف» ۴۸ ساله و دانشمند برجسته روس که واکسن «اسپوتنیک وی» (Sputnik V) را ابداع کرد در جریان درگیری با یک مهاجم در خانه اش با کمربند به قتل رسید.

رسانه‌های روس گزارش دادند که جسد وی روز پنجشنبه در آپارتمانش در مسکو پیدا شده، هرچند این خبر با تاخیر منتشر شده است.

مقامات پلیس می‌گویند: آثار خفگی روی گردنِ قربانی و همچنین جراحات چاقو و خراشیدگی روی بدن وی مشاهده شده است.

کمیته تحقیقات روسیه (ICR)، تحقیقات و بازرسی‌های مربوط به این قتل را از لحظه گزارش حادثه، آغاز کرده است.

در همین رابطه مردی ۲۹ ساله‌ دستگیر و متهم به قتل این ویروس شناس برجسته، در جریان درگیری بر سر پول شده است.

رسانه‌های روسیه مظنون را «الکسی زد» معرفی و او را یک محکوم سابق‌دار توصیف کرده‌اند که ۱۰ سال به اتهام اقدامات نامشروع در زندان بوده است.

ICR در بیانیه‌ اولیه این کمیته که پس از کشف جسد منتشر شد از قربانی نامی نبرد اما گفت که بازرسان یک مظنون را «در کوتاه‌ترین زمان ممکن» شناسایی و پیدا کرده‌اند.

بنابراین گزارش، بوتیکوف از سال ۲۰۱۴ به عنوان ویروس شناس در مرکز «تحقیقات ملی گامالیا» کار می کرد و به ساخت واکسن روسیه اسپوتنیک V کووید کمک کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز