تصمیم جنجالی آل سعود در آستانه ماه مبارک رمضان

شنبه 13 اسفند 1401
21:32
تصمیم جنجالی آل سعود در آستانه ماه مبارک رمضان تصمیم مقامات سعودی برای منع گردآوری کمک ها در ماه رمضان و ممنوعیت پخش نمازها در رسانه های این کشور بحث و جدل گسترده ای به راه انداخت.

العالم ـ عربستان سعودی

در حالی که کمتر از 3 هفته تا ماه رمضان باقی مانده است، مقامات سعودی اجازه برپایی سفره های افطار در مساجد را دادند؛ اما پخش نمازها در رسانه ها و جمع آوری کمکهای مالی در مساجد را ممنوع اعلام کردند.

فعالان فضای مجازی می گویند که منع پخش نمازها در ماه مبارک رمضان از رسانه ها، تا حدودی از فضای معنوی حاکم بر این ماه برای غیرنمازگزاران خواهد کاست.

"عبداللطیف آل شیخ" وزیر امور اسلامی عربستان در بیانیه ای از دستور العمل های ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد. از جمله این دستور العمل ها، عدم استفاده از دوربین‌های موجود در مساجد برای تصویربرداری و پخش تصاویر امام جماعت و نمازگزاران در هنگام ادای فریضه است.

همچنین تمامی نیروهای مساجد در سراسر عربستان اجازه جمع آوری کمک‌های مالی برای مسائلی چون افطار روزه داران و دیگر موارد ندارند و چنین طرح‌هایی در داخل مساجد و اماکن تعبیه شده تحت مسؤولیت پیش نماز و یا موذن مسجد هستند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حمله پهپادهای خارجی به نیل آبی سودان+ فیلم


قدردانی مجلس خبرگان از ۲۰۰ شب حماسه ملی؛ تجلی اراده مردم در میادین شهر


ستون پایدار پدافندی در 200 شب حماسه؛ ملت محاسبات دشمن را نقش بر آب کرد


طنین صدای فلسطین در کنفرانس بریتانیا؛ فراخوان برای تعلیق توافق‌های تجاری با رژیم صهیونیستی


دیپلمات پیشین: آمریکا در جنگی نامتوازن علیه ایران گرفتار شده است


سردار محمد کرمی: هرگونه خطای محاسباتی با قدرت پاسخ داده می‌شود


جهش علمی ایران؛ ورود به جمع ۳ قدرت برتر جهانی در تولید رادیودارو


بامداد خونین در مناطق اشغالی؛ تداوم یورش و سرکوب با شلیک مستقیم صهیونیست ها


طنین سرود ملی در قلب ناگویا؛ پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی برافراشته شد+ فیلم


نواف سالم از رای پارلمان لبنان جان سالم به در برد/ دولت همچنان درگیر بحران سیاسی و اقتصادی فزاینده