اعتراضات گسترده و بسته شدن خیابان‌ها در سرزمین های اشغالی

پنج‌شنبه 25 اسفند 1401
22:12
اعتراضات علیه طرح کابینه نتانیاهو برای تضعیف قوه قضاییه همچنان ادامه دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار العالم، سازمان دهندگان اعتراضات اعلام کردند که اقدامات اعتراضی تشدید شده اند و تظاهرات کنندگان خیابان ها و چهارراه ها را مسدود نموده اند؛ همچنین راهپیمایی ها و تظاهراتی را در ده ها نقطه در سراسر سرزمین های اشغالی از جمله در مقابل سفارت های ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و آلمان در تل آویو و مکان های مرکزی شهر سازماندهی خواهند کرد.

تظاهرات کنندگان جاده ساحلی بین حیفا و تل آویو را به سمت جنوب و نیز یک تقاطع در خیابان شماره 40 در جنوب منطقه اشغالی را بستند. دانشجویان دانشگاه تل آویو در قسمت ورودی محوطه دانشگاه حصار کشیده اند.

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از پلیس خواسته است که به هر قیمتی از بسته شدن بزرگراه «ایالون» توسط معترضان جلوگیری کند تا اعتراضات به عنوان «تصویر پیروزی» قلمداد نشود؛ بن گویر بر ممانعت از بسته شدن ایالون تاکید کرد حتی اگر این مانع شدن به درگیری بین معترضان و نیروهای پلیس منجر شود.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو