حمله به پاسگاه نظامیان صهیونیست و هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی در نابلس/ نگرانی محافل نظامی صهیونیست از تشدید درگیری ها در ماه رمضان

شنبه 27 اسفند 1401
10:08
حمله به پاسگاه نظامیان صهیونیست و هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی در نابلس/ نگرانی محافل نظامی صهیونیست از تشدید درگیری ها در ماه رمضان نیروهای مقاومت فلسطین صبح امروز (شنبه) یک پاسگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب نابلس و یک فروند هواپیمای جاسوسی این رژیم را هدف قرار دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع محلی گفتند نیروهای مقاومت این پاسگاه را که در منطقه جبل الطور بنا شده بود، گلوله باران کردند.

این منابع تصریح کردند که این نیروها همچنین یک فروند هواپیمایی جاسوسی رژیم اشغالگر را که بر فراز نابلس مشغول گشت زنی بود، هدف قرار دادند.

نیروهای مقاومت یک پست نظامی نزدیک شهرک "ایتمار" در فاصله 5 کیلومتری جنوب شرق نابلس را نیز گلوله باران کردند.

یکی از گردان های مقاومت با صدور بیانیه ای اعلام کرد که این رزمندگان پس از انجام عملیات به سلامت به پایگاه خود بازگشتند.

در این بین، شاهدان عینی گفتند که یک قبضه نارنجک ساخت داخل در اطراف شهرک "ایتمار" منفجر شده است.

گفتنی است که نیروهای مقاومت شب گذشته، به هنگام حمله گروهی از شهرک نشینان به مزار یوسف نبی و منطقه شمال نابلس، تعدادی از نظامیان اشغالگر را با نارنجک و گلوله جنگی هدف قرار دادند.

در این حمله تعدادی از نظامیان صهیونیست مجروح شدند؛ عکس ها و ویدیوهایی از این عملیات در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

همزمان – به گفته رسانه های صهیونیستی - محافل امنیتی و نظامی "اسرائیلی" مراتب نگرانی خود را از تشدید ناامنی و آغاز درگیری های میدانی در ماه رمضان اعلام کردند.

شبکه عبری "کان"اعلام کرد که ارتش این رژیم در نخستین روز از ماه رمضان نیروهای خود را به حال آماده باش کامل درخواهد آورد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی