عربستان یک زندانی آمریکایی را آزاد کرد

سه شنبه 1 فروردين 1402
08:07
عربستان یک زندانی آمریکایی را آزاد کرد سعد المدی به دلیل ارسال توییت‌هایی علیه ولی‌عهد عربستان زندانی شده بود.

العالم - عربستان سعودی

به نقل از آسوشیتدپرس، عربستان سعودی یک شهروند آمریکایی را آزاد کرد. این فرد بازنشسته 72 ساله، اهل فلوریدا است و بیش از یک سال به دلیل توییت‌هایش در انتقاد از ولیعهد عربستان زندانی شده بود.

مقامات سعودی و آمریکایی آزادی سعد المدی، ساکن جکسونویل فلوریدا، را تایید نکردند. اما شایعاتی درباره پیشرفت در آزادی او از هفته گذشته مطرح شده بود. پسر او نیز در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس از آزادی پدرش خبر داد.

عربستان سعودی سال گذشته مادی را به 16 سال زندان محکوم کرد و گفت که توئیت های انتقادی وی در مورد نحوه اداره عربستان سعودی، اقدامات تروریستی علیه این کشور محسوب می‌شود.

در حالی که مقامات آمریکایی برای آزادی وی تلاش می کردند و پس از سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در تابستان گذشته به عربستان سعودی در تلاش برای بهبود روابط با این کشور نفت خیز، دادگاه تجدید نظر عربستان حکم زندان مادی را به 19 سال افزایش داد.

این پرونده یکی از موارد متعددی محسوب می‌شود که روابط بین محمد بن سلمان، ولیعهد، و بایدن را تیره کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز