هنیه: اسرای فلسطینی اراده رژیم اشغالگر را درهم شکستند

پنج‌شنبه 3 فروردين 1402
08:56
هنیه: اسرای فلسطینی اراده رژیم اشغالگر را درهم شکستند رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به تن دادن رژیم صهیونیستی به خواسته‌های اسرای فلسطینی، گفت که اسرا اراده رژیم اشغالگر را درهم شکستند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری شهاب فلسطین، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، چهارشنبه شب پیروزی اسرای فلسطینی بر رژیم اشغالگر و سیاست‌های «ایتمار بن گویر» وزیر افراطی امنیت داخلی این رژیم را تبریک گفت.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه اسرای فلسطینی صفحه جدیدی از ایستادگی و شکستن اراده رژیم اشغالگر را ثبت کردند، گفت که مردم فلسطین در همه جبهه‌ها در مقابل رژیم اشغالگر پیروز خواهند شد.

هنیه این پیروزی را به اسرای فلسطینی، مردم و آزادگان جهان تبریک گفت.

منابع خبری چهارشنبه شب گزارش دادند، رژیم صهیونیستی به کلیه خواسته‌های اسرای فلسطینی که تهدید به اعتصاب کرده بودند، تن داده است. اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی پذیرفته است در ازای تعلیق اعتصاب غذای اسرای فلسطینی، شرایط داخل زندان را به پیش از اقدامات «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در زندان‌ها بازگرداند.

جنبش اسرای فلسطینی تأکید کرده است که کابینه اشغالگر به کلیه خواسته‌های اسرای فلسطینی تن داده و اسرا به همه آن چیزی که می‌خواستند، رسیدند.

به گزارش ایرنا، قرار بود روز پنجشنبه ۲ هزار اسیر فلسطینی در اعتراض به شرایط زندان‌های رژیم صهیونیستی دست به اعتصاب غذا بزنند.

اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی سه‌شنبه اعلام کرده بود که اسیرانی که بخواهند دست به اعتصاب غذا بزنند را مجازات خواهد کرد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» پیش تر نوشته بود «ایتمار بن گویر» به سازمان‌ زندان‌های این رژیم دستور داده است که تنها اسیران فلسطینی دو دقیقه می‌توانند حمام کنند.

براساس این گزارش، بن گویر همچنین دستور داده است که هر بند از زندان‌های رژیم صهیونیستی که فلسطینیان ساکن آن هستند، تنها یک ساعت آب داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد