شهادت جوان فلسطینی در الجلیل / یورش صهیونیست ها به مسجد الاقصی

يکشنبه 6 فروردين 1402
08:28
 شهادت جوان فلسطینی در الجلیل / یورش صهیونیست ها به مسجد الاقصی منابع مطبوعاتی امروز یکشنبه از شهادت "عمر سواعد" جوان 21 ساله فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی در الجلیل خبر دادند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گفته شاهدان عینی، این جوان فلسطینی در داخل خودروی خود بود که یکی از نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به او تیراندازی کرد و پا به فرار گذاشت.

این نظامی اسرائیلی، عمر سواعد را هدف اصابت مستقیم گلوله قرار داد.

پلیس رژیم صهیونیستی بیانیه ای در این خصوص صادر نکرد و ادعا کرد که در حال تحقیق در خصوص این حادثه است.

منابع فلسطینی همچنین بامداد امروز از یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی خبر دادند.

بامداد امروز یکشنبه شهرک نشینان با حمایت و پشتیبانی پلیس رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی یورش بردند.

شب گذشته نیز نظامیان رژیم اشغالگر به اعتکاف کنندگان در مسجد الاقصی حمله کرده و به سمت آنان گاز اشک‌آور شلیک کردند.

منابع عبری‌زبان گزارش دادند که ایتامار بن گویر وزیر تندروی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به پلیس دستور داد تا اعتکاف کنندگان در داخل مسجدالاقصی را با زور و خشونت بیرون کنند.

.

از سوی دیگر خبرگزاری فلسطینی "شهاب" ویدئویی از یورش شهرک نشینان صهیونیست به شهرک سنجل در رام الله و آتش زدن خانه یک فلسطینی منتشر کرد.

.

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو در شب سقوط : از صندلی قدرت تا گدایی از رأی‌دهندگان


پلنگ سیاه ایران به نشان برنز رسید


نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد


وقتی خانه دیگر پناهگاه نیست؛ زنان و کودکان قربانی حمله سعودی به منازل مسکونی در تعز یمن


حملات گسترده رژیم اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه


احمدی‌مقدم: انصارالله معادلات میدان یمن را تغییر داده است


برخورد یک نفتکش متخلف با مین‌های دریایی در تنگه هرمز+ فیلم


شکار موثر در دریا؛ انهدام شمپاد دشمن با آتش سنگین نداجا


بهای نفت برنت از ۱۱۷ دلار عبور کرد؛ زنگ خطر تورمی برای آمریکا


مرتس: برای پایان مناقشه ایران و آمریکا تلاش می کنیم