دعوت به اعتكاف در مسجد الاقصی برای خنثی سازی توطئه های صهیونیستی

پنج‌شنبه 10 فروردين 1402
22:19
دعوت به اعتكاف در مسجد الاقصی برای خنثی سازی توطئه های صهیونیستی دعوت از مردم فلسطین برای اعتکاف در مسجد الاقصی در ماه مبارک رمضان برای خنثی کردن توطئه های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی مسجد الاقصی و مقدسات اسلامی در شهر قدس ادامه دارد.

العالم – فلسطین

کارشناسان گفتند: رژیم صهیونیستی با هدف سیطره بر مسجد الاقصی، جنگی مذهبی به راه انداخته به همین دلیل حضور مستمر در این مسجد تنها راه خنثی کردن توطئه های دشمن است.

این دعوت پس از افزایش تعدی صهیونیست ها به مسجد الاقصی و تهدید شهرک نشینان به حمله بزرگ به این مسجد شریف در عید فصح عبری مطرح شده است.

این در حالی است که نیروهای رژیم صهیونیستی تدابیر خود را علیه اشخاصی که برای نماز صبح روز هشتم ماه مبارک رمضان به مسجد الاقصی می آیند، تشدید کردند.

پیش بینی شده که مسجد الاقصی شاهد حمله گسترده شهرک نشینان صهیونیست در روز عید فصح در سومین هفته ماه رمضان باشد.

همزمان ناظران در قدس شریف، نسبت به ادای مناسک یهودی توسط شهرک نشینان در ماه رمضان در مسجد الاقصی هشدار دادند و آن را عامل شعله ور شدن آتش جنگ دینی بر سر اقصی دانستند.

سازمان های افراطی صهیونیستی از شهرک نشینان خواستند ساعت 22 و 30 دقیقه شب 5 آوریل با تجمع در دروازه های مسجد الاقصی در روز عید فصح اقدام به ذبح قربانی کنند که تعدی جدیدی به مقدسات اسلامی است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم