چین: آمریکا بزرگترین تهدید علیه صلح، ثبات و امنیت جهانی است

جمعه 11 فروردين 1402
02:35
چین: آمریکا بزرگترین تهدید علیه صلح، ثبات و امنیت جهانی است

وزارت دفاع چین در بیانیه‌ای آمریکا را بزرگترین تهدید علیه صلح، ثبات و امنیت جهانی عنوان کرد و گفت: پکن حامی صلح و توسعه جهانی است در حالی که ایالات متحده از بودجه دفاعی خود که بالاترین بودجه نظامی جهان به شمار می رود، برای جنگ افروزی و آشوب افکنی در نقاط مختلف جهان استفاده می‌کند.

العالم - آسیا

به گزارش راشاتودی، وزارت دفاع چین در بیانیه‌ای اعلام کرد ارتش این کشور آماده است به منظور تقویت ارتباطات و هماهنگی‌های راهبردی، همکاری‌های خود را با ارتش روسیه گسترش دهد.

این بیانیه به دنبال اجلاس اخیر روسای جمهور چین و روسیه در مسکو منتشر شده است.

سران دو کشور توافق کردند روابط دوجانبه و همکاری‌های نظامی مسکو و پکن را بهبود بخشند.

تِن کیفی سخنگوی وزارت دفاع چین گفت: پکن تمایل دارد و آماده است توافق‌های سران دو کشور از جمله تقویت هماهنگی و ارتباطات راهبردی دوجانبه را به طور کامل اجرایی کند.

وی افزود: دو کشور در نظر دارند علاوه بر سازماندهی تمرینات نظامی مشترک، اقدام به گشت‌زنی‌های مشترک هوایی و دریایی کنند.

این دیپلمات چینی گفت: روابط پکن و مسکو به طور فزاینده‌ای مستحکم است ولی به منزله ائتلاف سیاسی - نظامی شبه جنگ سرد علیه بلوک یا کشور ثالث نیست.

سخنگوی وزارت دفاع چین در ادامه خاطر نشان کرد: این روابط فراتر از مدل متداول روابط دولتی است و ماهیت عدم تقابل و عدم هدف گیری کشورهای ثالث دارد.

وی افزود: چین حامی صلح و توسعه جهانی است در حالی که آمریکا از بودجه دفاعی خود که بالاترین بودجه نظامی جهان به شمار می رود، برای جنگ افروزی و آشوب افکنی در نقاط مختلف جهان استفاده می‌کند.

سخنگوی وزارت دفاع چین در پایان آمریکا را بزرگترین تهدید علیه صلح، ثبات و امنیت جهانی عنوان کرد.

آمریکا مناسبات فزاینده روسیه و چین را بسیار مشکل ساز عنوان می‌کند و مقامات واشنگتن بارها پکن را یک چالش خوانده‌اند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز در بودجه ۲۰۲۴ میلادی، خواستار اختصاص ۸۴۲ میلیارد دلار بودجه دفاعی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز