تعاون در راه توسعه

جمعه 18 فروردين 1402
08:03
تعاون در راه توسعه رویکرد وزارت کار در بخش تعاون در دولت سیزدهم فرمایشات مقام معظم رهبری یکی از اساسی ترین، منطقی ترین و بنیادی ترین کارها یی است که می‌تواند در کشور برای استقرار عدالت انجام بگیرد.

العالم - ایران

اقتصاد تعاونی یک میلیون و ۸۴۷ شغل در دولت سیزدهم ایجاد کرد و پرداخت تسهیلات در بخش تعاونی ها در این دولت افزایش داشته است.

عدم توجه به این موضوع در دولت های قبل باعث جاماندن تعاونی ها از بازار بوده است اما در دولت سیزدهم به تعاون نگاه بهتری صورت گرفته که میتوان برای اثبات این موضوع به آمار ثبت تعاونی ها رجوع کرد.

در ابتدای کار دولت سیزدهم ۹۷ هزار تعاونی فعال بوده که امروز با رشد ۲/۵ درصدی به بیش از ۱۰۱ هزار تعاونی در کشور رسیده است. یکی از بنیاد ترین کارهای صورت گرفته در حوزه تعاون که از دولت های قبل مسولین امر تعاون پیگیر آن بودند بحث تعاونی های آموزشگاهی بوده که در اسفند ماه سال قبل با مساعدت معاونت حقوقی ریاست جمهوری دولت سیزدهم صورت پذیرفت.

امیدواریم که پیشرفت و توسعه در بخش تعاون وزارت کار به همین شکل ادامه یابد تا در حوزه اشتغال و رشد تولید و مهار تورم که از فرمایشات و توصیه های مقام معظم رهبری است اقدام مثبتی صورت گیرد.

محمد رضا ذاکری کارشناس مسائل سیاسی

0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد