عضو برجسته انصارالله اعلام کرد:

آغاز عقب نشینی امارات از یمن

شنبه 19 فروردين 1402
08:43
آغاز عقب نشینی امارات از یمن عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله بامداد امروز (شنبه) گفت که امارات متحده عربی عقب نشینی از یمن را آغاز کرده است.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش رسانه های عربی، «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله، با بیان اینکه حضور نیروهای اماراتی را حتی در یک وجب از خاک یمن نمی‌پذیریم، افزود: مشارکت امارات با عربستان در تجاوز به یمن اشتباه بزرگی بود و امارات باید درس بگیرد و عقب نشینی کند.

عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت: با عربستان سعودی تفاهماتی وجود دارد و من نمی‌توانم در مورد جزئیات آن صحبت کنم.

البخیتی خاطرنشان کرد: تفاهمات و راه‌ حل‌های حاصل‌شده در دو مرحله، یکی قبل از عید فطر و دیگری در زمانی دیگر خواهد بود.

وی همچنین گفت: ما از هر گونه رویکرد از سوی عربستان سعودی برای رسیدن به صلح با یمن یا هر طرف دیگر حمایت می‌کنیم.

عضو دفتر سیاسی انصارالله که با شبکه المیادین گفت وگو کرده، تصریح کرد: راه حل داخلی بر عهده همه نیروهای فعال یمنی است و ما به یمنی‌هایی که در تجاوز شرکت کردند، این پیام را می دهیم که فرصت را از دست ندهید.

در همین حال منابع خبری بامداد امروز (شنبه) گزارش دادند، یک هیات سعودی به ریاست «محمد الجابر» سفیر عربستان سعودی در یمن به همراه یک هیات عمانی طی دو روز آینده به صنعا می‌روند.

بر اساس این گزارش، سفر هیات سعودی و عمانی برای تکمیل مذاکرات و گفت وگوها درباره آتش بس و تمدید آن انجام می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز